Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-29@07:25:19 GMT

ریزش سنگ در محور هراز خسارت نداشت

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۷۶۶۲۳

ریزش سنگ در محور هراز خسارت نداشت

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل ازمهر،  یونس حیدری  اظهار کرد: وقوع این زمین‌لرزه در کل بخش لاریجان، استان مازندران و حتی مناطقی از شهرستان آمل احساس شد، اما شدت آن در شهرستان دماوند بیشتر از بخش لاریجان و دیگر مناطق شهرستان آمل و مازندران بوده است.

وی اضافه کرد تا به این لحظه هیچ گزارشی مبنی بر خسارت به خانه‌ها و مصدومیت افراد ناشی از وقوع زلزله بامداد جمعه ۱۹ اردیبهشت به بخشداری ارسال نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست بخشداری لاریجان آمل درعین‌حال به ریزش محدود سنگ در چند نقطه از مسیر جاده هراز در پیوند زمین‌لرزه اشاره کرد و ادامه داد، مشخص خاصی از بابت ریزش سنگ برای خودروهای عبوری جاده هراز به وجود نیامد و بلافاصله توسط عوامل راهداری این جاده پاک‌سازی و عبور در این جاده به‌طور عادی و روان در جریان است.

درعین‌حال جمشید نیکزاد رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان آمل در پیوند این زلزله از بامداد جمعه تاکنون به‌تمامی پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای خود در جاده هراز دستور آماده‌باش داد.

زلزله ۵.۱ ریشتری و چندین پس‌لرزه به مرکزیت شهرستان دماوند در بخش لاریجان همسایگی این شهرستان نیز به‌طور کامل احساس شد.

بخش لاریجان با حدود ۸۰ روستا از توابع شهرستان آمل با بیش از ۱۵ هزار نفر جمعیت در مسیر جاده هراز به تهران واقع‌شده است.

کد خبر 509351 برچسب‌ها استان مازندران زلزله زلزله تهران هلال احمر

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان مازندران زلزله زلزله تهران هلال احمر شهرستان آمل بخش لاریجان جاده هراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۶۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال ریزش سنگ‌ریزه در محور گنجنامه‌-تویسرکان

به گزارش خبرگزاری مهر، مهرداد آهکی ادامه داد: از ابتدای عملیات بازگشایی محور گنجنامه-تویسرکان افزون بر ۱۵ هزار متر مکعب خاکریزی در نقاط پرتگاهی، ۶۰۰ متر مکعب ترانشهبرداری و ریزش برداری ،۱۷۰ تن آسفالت گرم جهت لکه گیری ،۱۹۰ مورد لق گیری سنگ‌های بزرگ و… در این مسیر انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه عملیات ایمن سازی این محور همچنان ادامه دارد، گفت: هم اکنون ۲ اکیپ لکه گیری و چاله گیری، ۱ اکیپ تعمیر و نصب گارد ریل، ۱ اکیپ نصب نیوجرسی به همراه ۲ اکیپ گشت راهداری در محور گنجنامه مشغول فعالیت هستند.

آهکی تاکید کرد: از تمامی رانندگان گرامی که قصد تردد در مسیر فوق را دارند خواشمندیم با رعایت سرعت مطمئنه و احتیاط کامل از محور گنجنامه-تویسرکان عبور نمایند چراکه احتمال ریزش سنگ ریزه در برخی از مقاطع وجود دارد، لازم به ذکر است: گشت‌های راهداری به صورت ۲۴ ساعته مشغول پایش و گشت زنی در محور فوق می‌باشد و سامانه گویای ۱۴۱ به صورت شبانه و روزی آماده دریافت انتقادات، شکایات و پیشنهادات همه همشهریان است.

گفتنی است؛ محور گنجنامه-تویسرکان به طول ۲۴ کیلومتر جز مسیرهای فرعی و کوهستانی استان همدان محسوب می‌شود که هرساله از اواخر آذر ماه به علت بارش سنگین برف، کولاک شدید، احتمال ریزش سنگ و نبود ایمنی کافی با پیشنهاد پلیس راه استان و موافقت کمیسیون ایمنی راه‌ها، مدیریت بحران استانداری و راهداری مسدود می‌شود.

کد خبر 6089567

دیگر خبرها

  • پایگاه امداد جاده‌ای اورژانس «حسن قشلاق» بهار کلنگ‌زنی شد
  • احتمال ریزش سنگ‌ریزه در محور گنجنامه‌-تویسرکان
  • ترافیک ورودی شهرستان جعفرآباد به‌زودی برطرف می‌شود
  • خطر ریزش‌سنگ در محور گنجنامه - تویسرکان
  • خطر ریزش‌سنگ در محور گنجنامه- تویسرکان
  • خسارت ۵۲ میلیارد تومانی سیل به اردستان
  • افزایش ۲۶ درصدی بارش در اردستان نسبت به سال آبی جاری
  • وضعیت جاده‌ها/ تردد روان در محورهای هراز و فیروزکوه
  • اجرای اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای مواصلاتی مازندران
  • برگزاری جلسه بررسی نحوه تقسیم و توزیع آب در دشت هراز