Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست فرمانداری شهرستان دماوند گفت: طبق بررسی‌های صورت گرفته هیچ گونه خسارت جانی و مالی در روستاها وجود نداشته و شرایط عادی در منطقه حاکم است. ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۱ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دماوند، مهدی حیدری ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به رصد مناطق زلزله‌زده در شهرستان دماوند اظهار داشت: به منظور بررسی آخرین وضعیت و شرایط منطقه پس از وقوع زلزله در شب گذشته، از منطقه مشاء شهر دماوند و روستای زیار شهرستان آمل بازدید به عمل آوردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار دماوند در گفت‌وگو با تسنیم: دماوند به شرایط با ثبات رسید / مردم ضمن هوشیاری هیچ نگرانی به دل راه ندهند‌فرماندار‌ دماوند: مردم تا 48 ساعت آینده هوشیاری خود را حفظ کنند‌‌شرایط دماوند بحرانی اعلام شد / ‌تمام دستگاه‌ها در آماده‌باش کامل شدند

وی ادامه داد: با توجه به اینکه محل دقیق کانون زلزله نزدیک به روستای زیار از توابع شهرستان آمل بود، به لحاظ وظیفه سازمانی و همجوار بودن با این شهرستان، ضمن بازدید میدانی در جریان آخرین وضعیت این روستا قرار گرفتیم.

سرپرست فرمانداری شهرستان دماوند همچنین خاطرنشان کرد: خوشبختانه براساس بررسی‌های صورت گرفته هیچ گونه خسارت جانی و مالی در این روستا وجود نداشت و شرایط عادی در این منطقه حاکم است.

انتهای پیام/220/ح

R7840/P/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۷۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان

به گزارش ایرنا از شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، هاشم امینی ادامه داد: از مجموع ۳۰۰ روستای درگیر پیامدهای سیل، تنها ۲۸ روستای منطقه بندینی باقی مانده‌اند که طی روزهای آینده مشکل آب شرب این روستاها نیز برطرف خواهد شد.

وی ادامه داد: بزرگ‌ترین مانع در ترمیم زیرساخت‌های آب‌رسانی به این روستاها، حجم بالای سیلابی است که همچنان در بستر رودخانه بندینی جاری است و امکان استـفاده از تجهیزات مکانیکی و خودروها را نمی‌دهد و در نتیجه عملیات استقرار و اتصال لوله‌های انتقال آب از طریق عوامل انسانی در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور افزود: طی ۲۴ ساعت پس از بارش‌ها سامانه آب‌شیرین‌کن چابهار و کنارک با حجم تولید ۴۳ هزار مترمکعب وارد مدار و از قطع آب مناطق وسیعی از شهرهای جنوب استان جلوگیری شد.

امینی ادامه داد: از ابتدای قطع آب شرب و بهداشت ۲۸ روستای باقی‌مانده، با استقرار ۱۵ دستگاه تانکر، نیاز آبی این روستاها تامین شده است.

به گزارش ایرنا، روز ۲۷ فروردین سازمان هواشناسی و ستاد مدیریت بحران برای استان‌های جنوبی و جنوب شرقی کشور از جمله سیستان و بلوچستان هشدار قرمز بارندگی و احتمال وقوع سیلاب صادر کرد. در پی این اعلان قرمز، استانداری سیستان و بلوچستان به همه دستگاه‌های این استان اعلام آماده‌باش کرد؛ استاندار سیستان و بلوچستان همچنین به همه دستگاه‌های امدادرسان و عضو ستاد مدیریت بحران استان دستور داد تا همه امکانات خود را بسیج کنند.

دیگر خبرها

  • تداوم طرح«بازی یادگیری»در استان تهران/‏تأمین مسکن معلمان بررسی شد
  • دولت و بذرپاش، نمایندگان مجلس را دور می‌زنند؟
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • نرخ رهن در بازار تهران؛ رهن مسکن در محله شادآباد ۵۸۰ میلیون تومان
  • تاکید بر مبارزه با ساخت و ساز‌های غیرمجاز دماوند
  • خسارت بارش تگرگ به ۲ روستای ششتمد خراسان رضوی
  • آغاز پروژه گازرسانی به میجان از توابع جبالبارز
  • سیل بم در پارکینگ خودرو | خودروهای لجن کش در حال کارند
  • برگزاری جلسه بررسی نحوه تقسیم و توزیع آب در دشت هراز
  • حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان